1 KEZDŐLAP 4 5
6 7 Miért? Hogyan? Kik? Kiknek? Hol? Képek Jótékonyság 15 16

Nemeshanyi Zsuzsanna

Név:Nemeshanyi Zsuzsanna
Gyerekek:Noémi, Csaba, Zsolt anyukája
Munka:mostanában anyuka foglalkozású
Hobby:érdekel az emberi lélek, viselkedés, szellemi út, ezotéria, gyógyítás, leginkább beszélgetni szeretek legszívesebben egész évben nyaralnék (a tengerparton, de legalábbis a Balaton mellett), mindegy csak víz legyen ;)
Fejezetek:Én írtam vagy gyűjtöttem: a starter kit-et, óvoda-iskola együtt v. külön-t, a testvérek ikrek mellett-et, az utca emberét, a statisztikákat

Mindig is szerettem volna családot, gyerekekkel persze, de nagyon sokáig úgy nézett ki, hogy erről sajnos lemaradok. Emellett szeretem a kihívásokat, az erőt próbáló feladatokat. Szerencsére végülis mindkettőt megkaptam az élettől, méghozzá gyönyörű kombinációban, 3 gyerekem van, a kisebbek ikrek.

Életem legnehezebb "munkahelye" ez, ahogy azt már többször megállapítottuk más ikres anyukákkal, egy ikres anyuka szükségképpen hatékony, találékony, strapabíró, kötélidegzetű.

A gyerekeim születése a legjobb dolog, ami történhetett velem, folyamatosan formálnak - valakitől hallottam egyszer a nagyon találó "anyagyurma" kifejezést - ahogy ők változnak, reagálnak a világra, a családra, úgy kell nekem is átalakulnom minden pillanatban, újabb és újabb kihívások elé állítanak, miközben mérhetetlen szeretetet kapok tőlük, és adhatok én is. Mindemellé még megkaptam a fiaim által az ikerség gyönyörű megtapasztalását, részese lehetek az ő különleges kapcsolatuknak, az egymáshoz való nagyon szoros, természetesen nem csak szeretettel, hanem harcokkal teli, de mindenképpen MÁS és nagyon erős köteléküknek, ami több, mintha egyszerűen "csak" testvérek lennének.

Ez az életforma nem a legsimább út, sokszor vagyok és voltam nehéz helyzetben, sokszor éreztem úgy, hogy túlnő rajtam az anyaság "feladata", és néha nagyon bonyolult, vagy lassan kibogozható problémákkal találom szembe magam. Két csecsemő, és egy 2 1/2 éves kislány gondozása az első időkben fizikailag is embert próbáló, még akkora szerető családi háttérrel is, mint amilyen nekem jutott. De soha nem cserélnék senkivel, annyira megtisztelve érzem magam, és szerencsésnek is, hogy ezt a sorsot kaptam az élettől.

Így külön öröm számomra, hogy részt vehettem ennek a könyvnek az írásában, és remélem, hogy valódi segítség lesz az ikreket váróknak, ikreket nevelőknek, és visszaadhatok valamit abból a sok-sok segítségből és támogatásból amit én kaptam, (és kapok most is folyamatosan) amikor elkezdtem az "ikres-létet".

21 22 23 24 25
26 27
www.ikreskonyv.hu (c) Perfectum Hungary Kft.
KAPCSOLAT
29 30
spcr spcr spcr spcr spcr spcr spcr spcr spcr spcr spcr spcr