1 KEZDŐLAP 4 5
6 7 Miért? Hogyan? Kik? Kiknek? Hol? Képek Jótékonyság 15 16

Lehoczki Gabriella

Név:Lehoczki Gabriella
Gyerekek:Abigail és Zoli (4 évesek)
Munka:A Külkereskedelmi Főiskola elvégzése után a kaszinók világában találtam magam, es ott is maradtam 12 évig.
Hobby:fitnesz, könyvek, barangolás a neten
Fejezetek:Terhesség, Szülés, és Ikresanyák formában


1970-ben születtem Kiskunhalason. 6 éves koromban jártam először Budapesten, és első látásra beleszerettem a városba. Ezért amikor felvételt nyertem a Külkereskedelmi Főiskolára és a fővárosba költöztem, úgy éreztem, megérkeztem. Honnan is sejthettem volna, hogy az csak az első állomás volt!

A főiskola után hirtelen felindulásból elkezdtem egy krupié-tanfolyamot, majd néhány hónap múlva már az élet sűrűjében pörögtem. Az elkövetkező 12 évben hol külföldön, hol Budapesten dolgoztam, es lépkedtem felfelé a karrier-létrán is.

Sokáig egyáltalán nem foglalkoztatott a családalapitás kérdése, aztán találkoztam a férjemmel, és úgy döntöttem, vele igen. Az egyik legnehezebb, de vitán felül a legjobb döntés volt az életemben.

Sok nehezség után végre megtaláltuk az otthonunk itt Kanadában, a ferjem hazájában. Napjaimat jelenleg a gyerekezés, edzés, háztartás, és tanulás tölti ki. Igen, újra tanulok, mert szeretném, hogy a szenvedélyem, a hobbim végre hivatalosan is a szakmám legyen, ezért jelenleg személyi tréner tanfolyamot végzek. Ha időm és az agysejteim engedik, később a dietetikus szakmát is szeretném elsajátítani. Célom, hogy promotáljam az egeszséges táplálkozás, a mozgás fontosságát. Hiszek abban a bizonyos egyenlő oldalú háromszögben: a test-szellem-lélek harmóniájában.

Mirelle, Zsu es Gitta örökös tagságot nyert a szívemben a különleges barátok polcán. Remélem lesz még alkalmunk együtt dolgozni.

16 évesen, amikor az Ember tragediáját vettük irodalomból, megkérdeztem a tanárnőm, hogy mire utal Madách az “ember küzdj” végszóval. Vajon kell nagy dolgokat alkotnunk, vagy éleg, ha a mindennapokat megéljük? A tanárnő azt felelte, hogy várjak még, és majd eldöntom 1-2 évtized múlva.

Drága Tanarnő, már tudom a választ. Köszönöm.
21 22 23 24 25
26 27
www.ikreskonyv.hu (c) Perfectum Hungary Kft.
KAPCSOLAT
29 30
spcr spcr spcr spcr spcr spcr spcr spcr spcr spcr spcr spcr